Contact gegevens

Ben je zelf of is een naaste als kind slachtoffer geweest en wil je met iemand praten over kerkelijk misbruik, neem dan via e-mail contact op met het VPKK. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wil je geen e-mail versturen, dan kan je ons bereiken op het volgende adres: VPKK, Verwerakker 2, 1541 VT Koog aan de Zaan

Ons team

image

Brigitte Kicken

Ervaringsdeskundige

Brigitte Kicken. Brigitte was van 1979 tot 2016 werkzaam als leraar in het speciaal basisonderwijs. Zij is ervaringsdeskundige seksueel misbruik door een pastoor in de kinderjaren. Zij heeft substantiele kennis van het proces van bewustwording van het misbruik en van het te boven komen van de gevolgen. Brigitte is actief als bestuurslid.

Contact Information:

brigitte@vpkk.nl

 

 

 

image

Marjan van der Kooij

Coach

Marjan is ervaringsdeskundige seksueel misbruik in parochie en coached vrouwen in hun proces van comming out.

Zij werkte als docente in het middelbaar onderwijs en is getraind en ervaren met telefonische hulpverlening bij SOS telefoon. Ze werkt nu in een hospice.

Binnen het VPKK levert zij een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van de intervisie gesprekken.

Contact Information:

marjan@vpkk.nl

 

 

 

image

Maud Kips

Jurist

Maud is jurist en ervaringsdeskundige.

Maud heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van de herstelbemiddeling en werkte samen met lotgenoten aan herstelbemiddeling bij de Broeders van Liefde en de Fraters van Utrecht. Ze heeft veel ervaring met de begeleiding van lotgenoten in de fase van coming out, voorbereiding tot het indienen van een klacht en de begeleiding tijdens de klachtprocedure.

Zij maakt met lotgenoten de vertaalslag van de ervaring en de schade naar de juridische mogelijkheden daaromtrent.

Contact Information:

maud@vpkk.nl

 

 

 

image

Pascale Rademakers

 

Pascale Rademakers is afgestudeerd als medisch bioloog en momenteel zelfstandig werkzaam als interim treasury specialist. Pascale zet zich graag in voor het VPKK, omdat zij het belangrijk vindt voor slachtoffers van misbruik om gehoord te worden.

Contact Information:

pascale@vpkk.nl

 

 

 

Login Form